Wat is de zin van het leven

Ontmoet jezelf in de liefde

by yvon
Wat is de zin van het leven

Zin van het leven volwassen zijn

Regeltjes

Daarbij komt ook nog, dat de een wordt geboren met een gouden lepel in de mond. En de ander moet overal keihard voor werken. Het milieu waarin je geboren wordt, zegt ook al iets over de manier waarop je in het leven staat.

Ruud
Beschikbaar
Ruud
Box: 29
  
Zien, voelen en weten op een heldere manier. Vele jaren ervaring. Vragen op alle gebieden en situaties mogelijk. Bewustzijnsverruiming omtrent zaken en prive problemen.

Medium Zenna
Beschikbaar
Medium Zenna
Box: 46
 
Medium helderwetend,heldervoelend,helderziend paragnost voor verleden, heden en toekomst

Medium Noa
Beschikbaar
Medium Noa
Box: 56
   
Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Eefje
Beschikbaar
Medium Eefje
Box: 54
  
Geboren met helderzien voelen en horen weten en ruiken kunt u me benaderen voor een fotoreading waarbij ik specifieke informatie doorkrijg

Medium Angelique
Beschikbaar
Medium Angelique
Box: 62
 
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ron Los
Beschikbaar
Ron Los
Box: 83
   
Ron Los. Medium, Paragnost en Healer. Voor al uw vragen over het verleden, heden en de toekomst kunt u bij mij terecht.

Roberto
Beschikbaar
Roberto
Box: 51
   
Medium en spiritueel bewustzijnscoach voor al je vragen op het gebied van liefde, werk en financiën.

Philippa
Ingesprek
Philippa
Box: 16
  
Jarenlange ervaring als psychic helderziend en voelend medium Ik kan obstakels in uw leven goed aanvoelen en daar u een goed advies in geven en samen met mijn gidsen tot een oplossing komen.

Paragnost Richard
Ingesprek
Paragnost Richard
Box: 61
 
Medium, paragnost. Voor al uw vragen.

Jarta
Ingesprek
Jarta
Box: 20
 
Jarenlange ervaring als heldervoelend, helderziend en helderwetend Medium, Paragnost en Consultant. Werk vraag- en oplossingsgericht. Heb zuivere gidsen. Ik luister, inspireer, maak mensen blij en krachtig en help om de juiste beslissingen te nemen.

Wie ben jij

Wie ben jij? Kun je daar een antwoord op geven? Dan zeggen we vaak, ik ben bakker, arts of de dochter of zoon van. Maar dat is de vraag niet. Nee wie ben je echt? Je bent niet het beroep wat je uitvoert je bent niet je huis, je auto, je bankrekening etc. Jij bent jij, dus wie ben jij?

Vanuit de liefde voor jezelf leven
Vanuit liefde voor jezelf leven is de zin van het leven

Lastig hè om daarop een antwoord te geven? We identificeren onszelf heel vaak met hetgeen we onderweg naar volwassenheid hebben meegekregen. Maar ook vanuit onze omgeving. Hierdoor kunnen we tegen aardig wat situaties aanlopen die ons danig door elkaar kunnen schudden. Waar we de vraag gaan stellen. Wat is de zin van het leven?

Waar gaat het nou echt om in het leven
Lange zoektocht naar de zin van het leven

Als je wegloopt, duik je vast in een andere relatie waar zich hetzelfde scenario ontvouwt. En vervolgens sta je nog steeds in diezelfde spiegel te staren. Uiteindelijk stop je maar met relaties want die mannen/vrouwen, want je hebt je buik er van vol.

Of ga je daadwerkelijk de confrontatie aan met die delen in jou die zichtbaar zijn via de ander? Als je dat doet lieve mens dan kom je inderdaad in stukken terecht waar je wel eens geen zin in kan hebben. Je wilt het liefst alles toedekken maar dat kan niet meer je bent erin gestapt en je voelt het onbewuste stuk langzaamaan naar het daagse bewustzijn omhoog komen.

Bodem bereiken om te gaan inzien wat liefde nou echt is
LOVE WHAT YOU DO. DO WHAT YOU LOVE

Bewustzijn Consult Groei Liefde reflectie spirit Spiritualiteit Spiritueel Volwassen volwassenheid Zelfliefde

Wellicht ook interessant