Medium Eddie

Medium Eddie staat voor je klaar

by yvon
Medium Eddie

Medium Eddie

Een medium daarentegen maakt contact met entiteiten. Denk hierbij aan gidsen, Engelen, lichtwezens. Bezit je beide, dus zowel het kunnen ontvangen van boodschappen van het universum. Alsmede paranormale gaven, als helderzien, heldervoelen, helderweten en helderhoren. Dan ben je medium paragnost. Zoals we dat in de spirituele wereld noemen.

Verschil paragnost en medium

Voor jou is het belangrijk om te weten wat de verschillen zijn tussen een medium en een paragnost. Aan de hand van jouw vragen, kun je dit bepalen. Wil je bijvoorbeeld iets weten over een dierbare overledene. Is het raadplegen van een paragnost niet handig. Die is immers niet verbonden met entiteiten. Die daar wel voor nodig zijn. Dan kun je hiervoor beter een medium raadplegen. Wil je daarentegen bijvoorbeeld weten hoe een ander in elkaar steekt. Is het weer beter je tot een paragnost te wenden.

Helderzienden raadplegen bij Medium Eddie België

Medium Zenna
Beschikbaar
Medium Zenna
Box: 46
 
Medium helderwetend,heldervoelend,helderziend paragnost voor verleden, heden en toekomst

Medium Erika
Beschikbaar
Medium Erika
Box: 52
 
Mijn naam is Erika al jaren werk ik binnen mijn praktijk als levens coach. en begeleid mensen met relatie stress angsten gedragsproblematiek. en trauma's en karmische relaties. geef energetische behandelingen dit in combinatie met kristallen en edelstenen. Heb je vragen over een betekenis van een kristal of edelsteen bel me dan.

Roberto
Beschikbaar
Roberto
Box: 51
   
Medium en spiritueel bewustzijnscoach voor al je vragen op het gebied van liefde, werk en financiën.

Bewustzijn Consult Groei Liefde reflectie spirit Spiritualiteit Spiritueel Volwassen volwassenheid Zelfliefde

Wellicht ook interessant

1 comment

Angst voor de angst - Paragnost Eddie België 1 september 2024 - 13:58

[…] Maar er is ook angst voor pijn of voor eenzaamheid. Maar ook angst voor de dood of voor mensen. En wat dacht je van werkeloos te worden. Of voor grote ruimtes of voor hoogte, noem maar op. Talloze angsten schijnt een mens te hebben. Waar komt die angst nu werkelijk vandaan? Angstgevoelens zijn ook een gebrek aan zekerheid en onwetendheid. […]

Comments are closed.